![]() | |
08.07.2007 :: 07:46 Siema... Dzisiaj wybieram się do bydgoszczy i do rodziny... chodź nikogo nie znam jakoś przeżyję to. Następnie po przechadzamy sie pobliskimi wioskami (nieźle brzmi)w celach handlowych... i to wszystko przez 3 dni. Ciekawe, czy napiszę w tym czasie jakąś notatkę na blogu. Zobaczymy. A teraz taka mała refleksja. czym są marzenia ? Marzenia ... Czym one są ... Czymś Nieodgadnionym Może niespełnionym Szukasz jego spełnienia ale masz same przykre doświadczenia Nie staraj sie wybierac drogi Bo odnajdzie cie sama ... Uwierz w to co nie spełnione Nieosiągalne spełni sie ... Nawet Jeśli to marzenie .... Pozdrawiam Komentuj(1) 11.07.2007 :: 23:56 Chorwacja Tuż tuż. Witam. Po długiej podróży z Bydgoszczy zabrałem się od razu do komputera, co potem okazało się chodź raz pożytecznym. Wygrałem Wycieczkę do Chorwacji, Na wyspę Ciovo. Zachęcająco brzmi... Dzisiaj nie będzie przemyśleń bo chce iść spać. Jutro na pewno pojawi się jakieś przemyślenie. Mam nadzieję, że i jutro przyjdzie tyle osób co dzisiaj bo będzie warto. Jak widać zmieniłem szablon. Chodź zostało przy nim masę roboty. Między innymi: Kategorie zrobię, i pare innych niespodzianek. Powinienem się z tym wyrobić do jutra. Pozdrawiam Komentuj(0) |
Odsłon:
Licznik działa od 7.07.07 ______________________ Oglądaj tego bloga tylko w przeglądarce Mozilla Firefox. W innych szablon jest nie równy i brzydki. ______________________ Snooks To Spokojny chłopak, o zielonym spojrzeniu. Interesuje się Snookerem. Ambitny i wytrzymały, to cechy pasujące do niego. Zazwyczaj to Aniołek, ale czasem wstępuje w niego diabeł. To co powinniście wiedzieć, już wiecie. A jeżeli chcesz go bliżej poznać zawsze możesz napisać pod numer gg-1042533... Pozdrawiam. ______________________ To już minęło: 2007 |
Snooks :: Blog by Snooks |